Ensam hund i hemmet

Om du har problem med att hunden river huset när du inte är hemma så kanske du borde prova att låta hunden få vara med och göra vardagssysslorna hemma. Det finns olika anledningar till varför hunden inte kan slappna av när den är ensam hemma. En anledning kan vara att hunden inte är ensamtränad. En annan anledning kan vara att hunden är understimulerad under dagarna.

Tips: Se till att hunden får den dagliga motionen den behöver.

Tips: Som jag nämnde i texten ovan så kan det vara ett bra sätt att låta hunden få jobba, hundar tycker om att jobba. Få t.ex hunden att hjälpa till hemma med vardagliga enkla sysslor, som att öppna skåp (men var noga med att hunden ENDAST gör det på kommando), stänga skåp, hjälpa till med tvätten och bära saker hem från affären (saker som du i början inte är rädd att de går sönder t.ex en limpa bröd). Använd fantasin och se vad din hund kan hjälpa till med.


Kommentarer
Postat av: IQ Badboll

Hallojsan, ja blev visst första personen som lämnar en komentar i din nya blogg. Jag har en hundblogg som handlar om badboll. I min blogg skriver ja om hans träning, våran dag, även ljudbäcker å en drös med foton å bilder. Kolla in den. Ja pysslar även med design så ja byter utssende ofta så bli inte sonpen om den inte ser ut som innan. Vi har tre kategorier på sidan som ja delar in de olika i. I allmän kategorin skriver ja om dagen, va vi alla gör, även bara om badboll å ibland bara om oss, i Waight pull kategorin handlar om hans träning å ljudböcker handlar om alla ljudböcker ja har hört. JA har hört betydligt mer än som finns där men dessa har satt sina spår å därför lite viktigare.

2009-01-02 @ 00:37:18
URL: http://iqbadboll.blogg.se/
Postat av: chinesewoman

LYCKA TILL med bloggen :=)

2009-01-02 @ 15:14:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0